Χριστουγεννιάτικο Μπισκοτόδεντρο

Τα σπιτικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα συναγωνίζονται τα αγοραστά με απόλυτη επιτυχία. Τα παιδάκια σας θα τα λατρέψουν και σίγουρα είναι πιο υγιεινά από τα τυποποιημένα. Φέτος αποφασίσαμε να τα κάνουμε μπισκοτόδεντρο. Τι περιμένουμε λοιπόν, εμπρός βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικο Μπισκοτόδεντρο

Υλικά

Για την συνταγή θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

250 γρ. βούτυρο
200 γρ. ζάχαρη
1 αυγό
500 γρ. αλεύρι
Λίγη βανίλια
Λευκή κουβερτούρα
Χρώματα Ζαχαροπλαστικής
Διάφορα κας κας για το ντεκόρ

Χριστουγεννιάτικο Μπισκοτόδεντρο

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο να αφρατέψουν. Ρίχνουμε τo αυγό και μετά τα υπόλοιπα υλικά. Ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε με κουπάτ ειδικό για μπισκοτόδεντρο και σε ότι άλλο σχέδιο θέλουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 10-12 λεπτά, όχι παραπάνω γιατί δεν θα είναι μαλακά όταν κρυώσουν. Αφήνετε τα μπισκότα να κρυώσουν και μετά τα ξεκολλάτε από το ταψί. Λιώνουμε την κουβερτούρα και την χρωματίζουμε. Έπειτα κολλάμε τα μπισκότα σε σχήμα αστέρι από το μεγαλύτερο στο μικρότερο και στολίζουμε με το κας κας. Τα υπόλοιπα μπισκότα τα διακοσμούμε όπως μας αρέσει.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2019

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.