Καλαμαράκια Γεμιστά

Για τους λάτρεις του θαλασσινού μεζέ και του ούζου τα καλαμαράκια γεμιστά είναι ότι χρειάζεται. Τι περιμένουμε λοιπόν, εμπρός φοράμε το σκουφάκι και την ποδίτσα μας και βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 It’s all Greek to you?

No worries, read also in English.

Καλαμαράκια Γεμιστά - Stuffed Squids

Καλαμαράκια Γεμιστά

Υλικά

Για τη συνταγή μας θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

4 καλαμάρια μεγάλα
150 γρ. τυρί φέτα
1-2 πιπεριές κόκκινες
1 ντομάτα
Λίγη ρίγανη ή θυμάρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα πλένουμε καλά. Τα κεφάλια τους τα ψιλοκόβουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε τις ντομάτες, τις πιπεριές και το τυρί σε φέτες. Γεμίζουμε τα καλαμάρια με όλα τα υλικά και τα κλείνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Ψήνουμε τα καλαμάρια στα κάρβουνα ή σε πλάκα ψησίματος πάνω στο μάτι της κουζίνας για 2 λεπτά από την μια και 2 λεπτά από την άλλη, όχι παραπάνω γιατί θα σκληραίνουν.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2022

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.