Πιτάκια Παστουρμά

Για τους λάτρεις της πολίτικης κουζίνας και ειδικά του παστουρμά ένας εξαιρετικός μεζές ιδανικός για τσιπουράκι είναι τα πιτάκια παστουρμά. Εμπρός φοράμε το σκουφάκι και την ποδίτσα μας και βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

It’s all Greek to you?

No worries, read also in English.

Πιτάκια Παστουρμά - Pastirma Rolls

Πιτάκια Παστουρμά Παστουρμά

Υλικά

Για την συνταγή μας, πιτάκια παστουρμά, θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

1 πακέτο φύλλα κρούστας
250 γρ. παστουρμά σε φέτες
250 γρ. τυρί γκούντα σε φέτες
4 ντομάτες σε φέτες
Λίγο μαυροκούκι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε δυο φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο αφού τα έχουμε λαδώσει πρώτα και τοποθετούμε από δυο φέτες παστουρμά, γκούντα, ντομάτα και τυλίγουμε σε ρολάκια αφού διπλώσουμε πρώτα τα πλαϊνά του φύλλου προς τα μέσα για να μην τρέξει η γέμιση. Λαδώνουμε την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με μαυροκούκι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2019

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.