Μουστοκούλουρα

Μυρωδάτα μουστοκούλουρα, μια συνταγή που κάνουμε κάθε χρόνο τον καιρό που μαζεύουμε τα σταφύλια, θα τη λατρέψετε εσείς και τα παιδιά σας στο πρωινό και όχι μόνο. Βάλτε τα παιδιά να σας βοηθήσουν, έτσι θα διασκεδάσουν και σίγουρα θα τα φάνε με όρεξη. Εμπρός φοράμε το σκουφάκι και την ποδίτσα μας και βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Μουστοκούλουρα

Υλικά

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

1 1/2 φλυτζ. λάδι
1 1/2 φλυτζ. ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού κανέλα
1/2 κουτ. γλυκού γαρίφαλλο
Σόδα (μύτη κουταλιού)
1 1/2 φλυτζάνι μούστο
1 σακουλάκι μπέικιν
700γρ. Αλεύρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη προσθέτοντας όσο αλεύρι πάρει για να γίνει μια μαλακή ζύμη. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη αλείφουμε λίγο λάδι στα χέρια μας και πλάθουμε κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά. Αυτό ήταν τα μουστοκούλουρα είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2018

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.