Σούπα Γιουβαρλάκια

Σήμερα έχουμε μια παραδοσιακή ζεστή σούπα γιουβαρλάκια και ρύζι και το ερώτημα είναι φυσικά ποιός δεν λαχτάρησε ένα τέτοιο γεύμα στις κρύες μέρες του χειμώνα. Μια συνταγή πλούσια σε θρεπτικές αξίες ιδανική επιλογή για ένα πλήρες οικογενειακό τραπέζι. Τι περιμένουμε λοιπόν, εμπρός φοράμε το σκουφάκι και την ποδίτσα μας και βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 It’s all Greek to you?

No worries, read also in English.

Σούπα Γιουβαρλάκια - Meatballs Soup

Σούπα Γιουβαρλάκια

Υλικά

Για την σούπα γιουβαρλάκια μας θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 φλιτζάνι (τσαγιού) ρύζι καρολίνα
1 κρεμμύδι και λίγο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
3 αυγά
1 κύβο λαχανικών
1 κουτάλι (σούπας) κορν φλάουρ
2 λεμόνια, νερό, ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε το νερό με τον κύβο και το λάδι να βράσει. Ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, το ένα αυγό, το μαϊντανό, 2 κουτάλια της σούπας ρύζι και το αλάτι. Πλάθουμε μπαλάκια, τα ρίχνουμε στο νερό και βράζουμε για 30 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε το υπόλοιπο ρύζι και αλατίζουμε. Χτυπάμε τα 2 αυγά με το χυμό από τα λεμόνια και το κορν φλάουρ και αυγοκόβουμε την σούπα.

 Συμβουλές Μαγειρικής

Πριν αυγοκόψουμε σβήνουμε τη φωτιά.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2019

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.