Πανεύκολα Μακαρόν που τα τρως και λιώνουν μέσα στο στόμα. Χωρίς πολλά υλικά φτιάχνονται στο λεπτό. Τι περιμένουμε λοιπόν, εμπρός φοράμε το σκουφάκι και την ποδίτσα μας και βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Μακαρόν

Υλικά

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

8 ασπράδια
150 γρ. ζάχαρη
350 γρ. Ζάχαρη άχνη
250 γρ. αμυγδαλόσκονη
1 πρέζα αλάτι
Χρώματα ζαχαροπλαστικής
200 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
200 γρ. Κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι σε μαρέγκα και ενσωματώνουμε την ζάχαρη και το χρώμα. Σταματάμε το χτύπημα και ανακατεύουμε με σπάτουλα την ζάχαρη άχνη και την αμυγδαλόσκονη. Βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και κάνουμε κύκλους πάνω σε ταψί με λαδόκολλα. Εναλλακτικά απλώνουμε με το κουτάλι. Τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 20 λεπτά και τα ψήνουμε στους 140 βαθμούς για 15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα γεμίζουμε με την γέμιση που επιθυμούμε. Μια εύκολη γέμιση είναι η γκανάζ σοκολάτας όπου ζεστένουμε την κρέμα γαλακτος και ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα να λιώσει μόλις κρυώσει θα γίνει σταθερή και θα μπορούμε να τα γεμίσουμε.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2021

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.