Κρεατόσουπα

Τι καλύτερο από μια ζεστή κρεατόσουπα για τους κρύους μήνες του χειμώνα και φυσικά το ιδανικό γιατρικό του κρυολογήματος. Μια συνταγή πλούσια σε θρεπτικές αξίες ιδανική επιλογή για ένα πλήρες οικογενειακό τραπέζι.

Κρεατόσουπα

Υλικά

Για την συνταγή θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

1000 γρ. Κρέας μοσχαρίσιο από ποντίκι
1 κιλό πατάτες
2 κρεμμύδια
4 καρότα
Αλάτι και πιπέρι
1 ρίζα και τα φύλλα σέλινο
2 λεμόνια
Νερό
Ελαιόλαδο

Κρεατόσουπα

Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τα υλικά σε κύβους, ξεκινάμε τσιγαρίζοντας το κρέας στο λάδι προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να βράσει το κρέας περίπου 1- 1,30 ώρα. Έπειτα προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και αφήνουμε να βράσουν αλλη μισή ώρα. Λίγο πριν σβήσουμε την φωτιά ρίχνουμε μέσα και τον χυμό από τα δυο λεμόνια και η κρεατόσουπα μας είναι έτοιμη.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2019

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.