Κορμός Κάστανο

Μια εύκολη συνταγή για κορμό Κάστανο τώρα που τα κάστανα είναι στην εποχή τους. Άλλη μια χρήση της μαρμελάδας Κάστανο στην ζαχαροπλαστική. Τι περιμένουμε λοιπόν, εμπρός φοράμε το σκουφάκι και την ποδίτσα μας και βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

Κορμός Κάστανο

Για τον κορμό θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

250 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
8 κ.σ. Κακάο άγλυκο
400 γρ. μαρμελάδα κάστανο
50 γρ. ξηρούς καρπούς χοντροκομμένους
Λίγο κονιάκ
1 1/2 πακέτο μπισκότα

Κορμός Κάστανο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και προσθέτουμε το κακάο και τη μαρμελάδα κάστανο. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το κονιάκ. Σπάμε τα μπισκότα και τα περιχύνουμε με το μείγμα και τοποθετούμε σε φόρμα μακρόστενη, το πιέζουμε να πάει παντού, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στην ψύξη για 24 ώρες και ο κορμός κάστανο είναι έτοιμος. Εναλλακτικά γαρνίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα ή ινδοκάρυδο.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2019

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.