Δημιουργίες - Κατασκευές - ΔιακόσμησηΧειροποίητες Δημιουργίες και Κατασκευές

Εδώ θα βρείτε ιδέες για χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και όχι μόνο με φθηνά υλικά, πολλή φαντασία και μεράκι.

Χειροποίητες Δημιουργίες και Κατασκευές

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε ιδέες για γρήγορες χειροποίητες δημιουργίες αλλά και κατασκευές για την Πασχαλινή και Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας και όχι μόνο, με φθηνά και λίγα υλικά βάζοντας μόνο το προσωπικό σας γούστο και μεράκι.
Κουτί για Τσάι με Ντεκουπάζ

Κουτί για Τσάι με Ντεκουπάζ

Η τεχνική της χαρτοπετσέτας είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να στολίσουμε το κουτί για τσάι ή οποιοδήποτε άλλο κουτί. Φαίνονται σας να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και όμως δεν είναι. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. 

Ρόδια Γούρια Ντεκουπάζ

Ρόδια Γούρια Ντεκουπάζ

Η τεχνική της χαρτοπετσέτας είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να στολίσουμε τα ρόδια μας. Φαίνονται σας να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και όμως δεν είναι. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. 

Κουμπαράς Ντεκουπάζ

Κουμπαράς Ντεκουπάζ

Η τεχνική της χαρτοπετσέτας είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να στολίσουμε τους κουμπαράδες μας. Φαίνονται σας να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και όμως δεν είναι. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. 

Χειροποίητο Κάδρο Ροδιά με Ασαμπλάζ

Χειροποίητο Κάδρο Ροδιά με Ασαμπλάζ

Ας φέρουμε την άνοιξη στο σπίτι μας με μια απλή κατασκευή ασαμπλάζ, δέντρο Ροδιά. Μια κατασκευή που θα φέρει τύχη στο σπίτι μας. Τι περιμένουμε λοιπόν, εμπρός βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα. 

Πασχαλινό Τελάρο Ντεκουπάζ - Easter Egg Case with Decoupage

Πασχαλινό Τελάρο Ντεκουπάζ

Η τεχνική της χαρτοπετσέτας, διαφορετικά Ντεκουπάζ, είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να στολίσουμε τα πασχαλινά τελάρα. Φαίνονται σας να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και όμως είναι διακοσμηνένα με χαρτοπετσέτες. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. 

Πασχαλινά Αυγά από Νήματα - Easter Eggs with Yarn

Πασχαλινά Αυγά από Νήματα

Χρησιμοποιούμε την τεχνική της πινιάτας πάνω σε μπαλόνι απλά αντί για χαρτί βάζουμε νήματα. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. 

Ντεκουπάζ σε Μεταλλικό Κουβά - Decoupage on Metal Bucket

Ντεκουπάζ σε Μεταλλικό Κουβά

Η τεχνική της χαρτοπετσέτας είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να στολίσουμε τους κουβάδες μας, μεταλλικός κουβάς ντεκουπάζ λοιπόν. Φαίνονται σας να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και όμως είναι από χαρτοπεσέτες. 

Επιτραπέζιο Ημερολόγιο Μέμο - Handmade Memo Calendar

Επιτραπέζιο Ημερολόγιο Μέμο

Φέτος ας δοκιμάσουμε να κάνουμε μόνοι μας τα ημερολόγια με απλά υλικά όπως το χαρτόνι, επιτραπέζιο ημερολόγιο μέμο λοιπόν. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. 

Χριστουγεννιάτικα Φτυαράκια Ντεκουπάζ - Christmas Shovel Decoupage

Χριστουγεννιάτικα Φτυαράκια Ντεκουπάζ

Η τεχνική της χαρτοπετσέτας είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να στολίσουμε τα φτυαράκια μας, χριστουγεννιάτικα φτυαράκια ντεκουπάζ λοιπόν. Φαίνονται σας να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και όμως είναι από χαρτοπεσέτες. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. 

NO MORE POSTS