Χριστουγεννιάτικα Φτυαράκια Ντεκουπάζ

Η τεχνική της χαρτοπετσέτας είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να στολίσουμε τα φτυαράκια μας, χριστουγεννιάτικα φτυαράκια ντεκουπάζ λοιπόν. Φαίνονται σας να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και όμως είναι από χαρτοπεσέτες. Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί, δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.

 It’s all Greek to you?

No worries, read also in English.

Χριστουγεννιάτικα Φτυαράκια Ντεκουπάζ - Christmas Shovel Decoupage

Χριστουγεννιάτικα Φτυαράκια Ντεκουπάζ

Υλικά

Για το χριστουγεννιάτικα φτυαράκια ντεκουπάζ, θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

Φτυαράκια
Χαρτοπετσέτες
Κόλλα
1 πινέλο
Διαφορα χρώματα

Χριστουγεννιάτικα Φτυαράκια Ντεκουπάζ - Christmas Shovel Decoupage

Εκτέλεση

Περνάμε μια στρώση άσπρο χρώμα πάνω στα φτυαράκια και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Κόβουμε τα σχέδια που μας αρέσουν από τις χαρτοπετσέτες και βγάζουμε όλες τις στρώσεις της χαρτοπετσέτας και αφήνουμε τη λεπτή στρώση με το σχέδιο. Περνάμε κόλλα στα σημεία που θα κολλήσουμε τα σχέδια τα κολλάμε και περνάμε μια στρώση κόλλα απαλά από πάνω. Αφήνουμε να στεγνώσουν και περνάμε χρώμα στα άσπρα σημεία του φτυαριού αν θέλουμε. Την ίδια διαδικασία μπορούμε να κάνουμε πάνω στα κεριά μας. Αυτό ήταν τα χριστουγεννιάτικα φτυαράκια ντεκουπάζ είναι έτοιμα για τη διακόσμηση του σπιτιιού σας.

Χριστουγεννιάτικα Φτυαράκια Ντεκουπάζ - Christmas Shovel Decoupage

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2021

Leave A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.