Παραδοσιακή Φασολάδα

Παραδοσιακή φασολάδα, ιδανική επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα φυσικά πάντα συνδυασμένο με ένα παστό ψάρι και καλές ελιές. Ιδανικό για μπουφέ. Τι περιμένουμε λοιπόν, εμπρός φοράμε το σκουφάκι και την ποδίτσα μας και βάζουμε τα υλικά άλλα και την φαντασία μας για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 It’s all Greek to you?

No worries, read also in English.

Παραδοσιακή Φασολάδα - Greek Beans Soup

Παραδοσιακή Φασολάδα

Υλικά

Για τη φασολάδα θα χρειαστούμε τα παρακάτω υλικά,

250 γρ. άσπρα φασόλια ξερά (μικρά)
2 καρότα, 2 κρεμμύδια και σέλινο
1 κεσεδάκι σάλτσα
1 ποτήρι ελαιόλαδο
Αλάτι, ρίγανη, πιπέρι και πάπρικα γλυκιά (σκόνη)

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα φασόλια από βραδύς σε μια λεκάνη με μπόλικο νερό. Ψιλοκόβουμε το καρότο, το κρεμμύδι, το σέλινο και τα σοτάρουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα. Μόλις μαραθούν ρίχνουμε τα φασόλια, τη σάλτσα και τα αφήνουμε σε σιγανή φωτιά να μαλακώσουν τα φασόλια, στο τέλος ρίχνουμε το αλατοπίπερο, την ρίγανη και την πάπρικα.

Με χαρά και ενθουσιασμό περιμένουμε να ακούσουμε τις απορίες ή απόψεις σας αλλά γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες. Μη διστάσετε λοιπόν να αφήσετε κάποιο σχόλιο στη φόρμα πιο κάτω ή ακόμα και να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ. Σε περίπτωση που βρήκατε ενδιαφέρον το παρόν άρθρο και θέλετε να το αναδημοσιεύσετε στη δική σας ιστοσελίδα, παρακαλώ διαβάστε αρχικά τους όρους χρήσης, τους οποίους θα βρείτε εδώ.

Cookings © 2019

Αφήστε Ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.